lamqta.comОвен  За Вас този ден няма да бъде толкова лош.

...
lamqta.comОвен  За Вас този ден няма да бъде толкова лош.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Отвратителен ден за две от зодиите! На главите на девите се изсипва цяла

lamqta.com

Овен 
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница. 

Телец

Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.
 

Близнаци

Обидчив или скучен другар през днешния ден най-накрая ще престане да бъде тежест за Вас. Изглежда, че най-светне е решил да порасне и да стартира да се държи като възрастен. Тези връзки ще изпълнят в живота Ви ролята на нож с две остриета, и може би в този момент е най-подходящия миг да решите, желаете ли да ги поддържате, или не. Промяната на настроенията е нещо обикновено, само че в случай че става прекомерно постоянно и когато продължава прекомерно дълго, е редно да надигнете глас и да заявите, че търпението Ви не е безгранично. Приятелството не е игра на една врата.
 

Рак

Денят освен ще бъде не неприятен за Вас, а дори в дреболиите ще Ви върви. За обилни мероприятия събитията няма да са по този начин удобни, само че пък ще имате опция да поотложите по-важните неща. Без изпитание ще получите помощ и поддръжка освен от околните си хора, само че и от напълно скорошни познати. Жизненият Ви капацитет е висок и самочувствието Ви ще бъде доста положително. Втората половина на деня е уместно време за покупки и няма да зародят проблеми с вярното потребление на наличните средства. 
 

Лъв

През този ден на Вашия обичан човек ще се коства, че по някакви аргументи не го обичате задоволително. Постарайте се да му докажете противоположното по всички вероятни и невъзможни начини. Покажете му, че не е прав, и че Ви е обичан както никой различен. Това в единствено и само по Вашите сили.
 

Дева

Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.
 

Везни

Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
 

Скорпион

Не бързайте през днешния ден да вършиме първата крачка. Предоставете тази опция на своя обичан човек, а Вие с целия си тип демонстрирайте своята подготвеност към съответно разбиране на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението независимо, без Вашата помощ и поддръжка.
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми. 
 

Козирог

Козирозите са подготвени да опитат щастието си на ново занятие, а днешният ден е доста подобаващ за правене на първи крачки в определеното направление. Наистина. Ще се наложи да се работи много твърдо, а това напълно няма да се хареса на всички. Денят може да бъде обвързван с преустановяване на отдавнашни връзки, които не сте ценили кой знае какъв брой, въпреки че сте извлекли от тях оптималната изгода. Денят е доста подобаващ за огромни придобивки, а и финансовото Ви положение разрешава да вършиме покупки, без да прибягвате до помощта на другари или кредитори. Вечерта е допустимо да почувствате изтощеност и неразположение.
 

Водолей

Събитията през този ден най-много ще се развиват на правилото „ като няма благополучие, и нещастието оказва помощ ”... Щелта си ще можете да постигнете ненадейно, макар всичките си пресмятания и интуиции. За страдание, може да останете недоволни от своето материално състояние: от размера на възнаграждението, общата неустойчивост и непредсказуемостта на своите приходи. Това е подобаващ миг, с цел да обсъдите комплицираните въпроси в на практика проект. Това се отнася освен за методите на работа в сериозна обстановка, а и величината на налозите и общественото обезпечаване проблемите за взаимността.
 

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР